Jaarlijkse inspectie van petfood fabriek in Duitsland

Bij deze Ottevanger petfood lijnen in Duitsland kiest de klant ervoor om de productie twee keer per jaar volledig stil te leggen. Wij komen op die momenten langs met onze servicemonteurs om alle machines in de productielijnen na te kijken. Daarna stellen we een digitaal rapport op in de Service Pro App. Deze rapporten worden gebruikt om vervolgens actiepunten op te stellen. Op basis van de actiepunten maken wij een indicatie van de onderhoudsuren en de kosten ervan. De rapporten verschaffen daarnaast duidelijkheid in welke reserveonderdelen nodig zijn bij het onderhoud dat uitgevoerd moet worden.

Eventueel onderhoud voorvloeiend uit het inspectierapport kan in overleg met de klant op een later tijdstip ingepland worden. Door deze periodieke inspectie houdt u maximaal grip op de conditie van de machines en signaleren we tijdig dat onderdelen aan vervanging toe zijn. Vervanging van onderdelen kunt u zo regulier inplannen, waardoor u ongeplande stilstand voorkomt.

Het is ook mogelijk om eenmalig een inspectie aan te vragen, zodat u precies weet in welke conditie uw machines verkeren. Neem gerust contact op om te kijken wat er mogelijk is.

Geen onderhouds-verrassingen

Door de vaste inspecties weet u altijd wat er aan zit te komen

Nooit meer vervelende verrassingen in de vorm ongeplande stilstand.

Meer weten over Periodieke inspectie?

Onze periodieke inspecties (audits) bieden een objectief beeld van de staat en werking van uw machine(s) of installatie.