Preventief onderhoud

Door middel van preventief onderhoud wordt de ‘downtime’ van uw machine of installatie tot een minimum gereduceerd en de kwaliteit van uw product aanmerkelijk verbeterd. Periodieke inspecties kunnen daarnaast ook deel uitmaken van dit preventieve onderhoudsprogramma. Een preventief onderhoudsplan is maatwerk en komt daarom tot stand in nauwe samenwerking met u. In het onderhoudsplan staan op basis van uw behoeften en capaciteiten paragrafen over onder andere de kritische inspectiepunten, het onderhoudsprogramma, de inzet van reserveonderdelen en het geven van trainingen aan medewerkers. Het onderhoudsprogramma omvat Service Level Agreements (SLA’s) inclusief onderhoudsplanning.

Wat kunt u verwachten wanneer u kiest voor preventief onderhoud:

  • Onderhoudsplan wordt in samenspraak met u opgesteld.
  • Op basis van behoefte en capaciteit krijgt u gericht advies over spare parts, training en onderhoud.
  • Een praktisch onderhoudsplan (service level agreement) met planning om optimaal onderhoud te plegen aan uw installatie.
  • Onderhoud uitgevoerd door ervaren en gecertificeerde monteurs.

Preventief onderhoud

7 juli 2020

Met preventief onderhoud wordt downtime van uw installatie tot het minimale beperkt.
Lees verder

Spare parts programma

6 juli 2020

Voor de beschikbaarheid en prestaties van uw machines is het van essentieel belang om gebruik te maken van originele kwaliteitsonderdelen en componenten van Ottevanger Services. De tijdige vervanging van slijtdelen minimaliseert stilstandstijden en productieverliezen.
Lees verder

Specifiek onderhoud

6 juli 2020

Wij staan direct klaar voor het uitvoeren van specifiek onderhoud bij u op locatie.
Lees verder

Periodieke inspectie

1 juli 2020

Onze periodieke inspecties (audits) bieden een objectief beeld van de staat en werking van uw machine(s) of installatie.
Lees verder

Revisie

1 juli 2020

Het is niet altijd nodig om een versleten machine te vervangen. In veel gevallen biedt een revisie of service-update uitkomst.
Lees verder

Waar kunnen wij u mee helpen?